Aletes de pollastre amb múrgoles

Ingredients

  • 10 aletes de pollastre
  • 250 gr de múrgoles
  • 2 cebes de Figueres
  • 1 cabeça d'alls
  • 1/2 got de vi blanc
  • Mantega

2 racions

Utensilis

Una cassola

Elaboració

Primer de tot, socarrimem les aletes de pèls. Les partim (jo les tallo a l'alçada del "colze"), les posem a la cassola, salpebrem i que agafin color.
Afegim els alls (amb pell) i les cebes tallades, que es vagin fent. Quan tinguin molt de color, afegim mig got (o un de sencer, al gust) de vi blanc. Tapem.
Mentre es va fent, rentarem els bolets, els partim per la meitat i deixem escórrer.
Posem mantega a una paella i afegim les múrgoles.
Els hi donem un tomb (no massa cuites) i les afegim a la cassola, que agafin els sabors.
Remenem i tapem de nou la cassola, i ja està.

1h

Notes

La múrgola es un bolet molt gustós, una mica car, però rendeix molt a la cassola.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

6190 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Quim Lleonart diu:
Amiga Lourdes, quan fem les múrgoles, les hem de fer bullir un bona estona ja que és un bolet que pot resultar una mica tòxic.
Espero haver ajudat amb aquest comentari, i rebi una salutació.
Quim Lleonart.

Afegir comentari
 

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: